Испанците са поразени от руската армия: «Каква сила и красота! Дайте съвети на нашите военни, дано се събудят след това»

Испанците, виждайки за първи път мощта на Руската армия, са в пълен възторг:
«Уау, колко красиво!», коментират те работата на руската артилерия.

Испанците са поразени от руската армия: "Каква сила и красота! Дайте съвети на нашите военни, дано се събудят след това"

На 27 февруари в Русия бе отбелязан Деня на Силите за специални операции. По този повод YouTube-канала ONTELEVISION показа на испанците как действат Сухопътните войски, Въздушно-космическите сили и Военно-морският флот на Русия и записа на видео тяхната реакция.

Съдейки по видеото, майсторството и скороста на руските военни силно впечатляват испанците. Те са особено поразени от работата на артилерията. Когато руските системи за залпов огън откриват стрелба по целите, испанците не могат да сдържат емоциите си.

«Уау! Те падат, колко красиво. Не мислех, че ще покажат тяхното падане», коментира един от испанците едновременното попадане на снарядите в целта.

«Откъде те са толкова много?», удивено добавя друг.

«Ти виждал ли си такъв размер оръдие?», поразен е трети.

След прегледа на видеото испанците поздравяват руските военни с професионалния им празник, пожелават им сили и им благодарят за работата в защита на страната.

«Дайте няколко съвети на нашите военни, може би след това те ще се събудят», добавят испанците.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Коментари:

comments powered by HyperComments