Жириновски към Запада: Целувайте портрета на Путин всяка сутрин, защото след него няма да дойдат пацифисти, ще ви заличим!

ДРУГИТЕ СЛЕД ПУТИН НЯМА ДА СА ПАЦИФИСТИ И НЯМА ДА ИГРАЯТ ШАХ И ДЖУДО С ВАС!
Жириновски пред СNN:
Жириновски към Запада: Целувайте портрета на Путин всяка сутрин, защото след него няма да дойдат пацифисти, ще ви заличим!
«Много са ми смешни западняците, които искат преврат в Москва или нови избори. Тези хора си мислят, че на власт ще дойде нов Елцин. Руснаците още не са забравили 90-те. Сега ще ви кажа какво ще се случи при вариант, който иска Западът. Ще стане преврат.
От недрата на системата ще дойдат хора, които в първите два часа ще отворят ГУЛАГ. Ще им помагат 80 милиона доброволци, плюс 13 милиона силоваци.
Всичките либерали, демократи и други заминават в Сибир да строят инфраструктура.
Армия от 1 800 000 щика заминава в Украйна да възстанови конституционен ред, а на 48-я час ще влезе в Прибалтика. А ако някой си отвори устата, ракетите ще го заличат.
Но знаете ли защо САЩ няма да нападнат Русия дори и президентът ви да е психопат?
Осемдесет руски ракети ще взривят 32 ваши ядрени централи и за 100 години САЩ и елитът им ще забравят за всичко!
Това че президентът Ви ходи и дрънка с оръжие, не означава нищо. Вашите хора ще го обесят в момента, в който си помисли да тръгне на война срещу Русия.
Така че целувайте портрета на Путин всяка сутрин, че да е жив и здрав, защото другите, които ще дойдат след него, не са ПАЦИФИСТИ и няма да играят шах и джудо с вас. Направо под ножа. 99% от руснаците ще ги подкрепят заради това че вие съсипахте СССР. Останалият 1% ще асфалтират пътищата в Магадан».
Николай Александров

Коментари:

comments powered by HyperComments