Владимир Путин поздрави военнослужещите и ветераните от Силите за специални операции с професионалния им празник

27 февруари 2021-Нюз Фронт.

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави военнослужещите и ветераните от Силите за специални операции с професионалния им празник, който се отбелязва днес в Русия, съобщава прес-службата на Кремъл. Във видео послание, руският държавен глава направи искрено и вдъхновяващо поздравление.

 

Владимир Путин поздрави военнослужещите и ветераните от Силите за специални операции с професионалния им празник

Уважаеми другари!

Поздравявам ви с професионалния ви празник — Денят на силите за специални операции!

Искам да ви благодаря искрено за вашата безупречна служба, неизменна лоялност към военния дълг и клетва.

Създаването на Силите за специални операции стана отговор на предизвикателствата на времето, на сериозни промени в характера на военните заплахи и методите на водене на война.

Успешно преминахте трудния етап на формиране и бойна координация, опирайки се на уникалната школа на руските специални части, на най-съвременните подходи към стратегията и тактиката на военното изкуство.

И днес можем да кажем с пълно основание, че Русия, нашите Въоръжени сили имат уникални възможности за решаване на проблеми от особено значение и сложност, има закалени, опитни бойци, които са готови да действат в нестандартна обстановка навсякъде по света, ако интересите на Родината изискват това и нейната безопасност.

Доказали сте това неведнъж, когато сте печелили „не по цифри, а по умения“, нанасяли сте опустошителни удари по терористи, рискувайки живота си, за да защитите мирни граждани.

Винаги сте в постоянна бойна готовност и съм уверен, че достойно ще решите всяка, дори най-сложната, бойна мисия. Защото в редиците на Силите за специални операции служат смели и решителни хора с непреклонна воля, истински патриоти на Отечеството.

Още веднъж ви благодаря за вашата военна работа.

Желая на вас и вашите близки успехи и здраве.
Най-добри пожелания на заслужилите ветерани, стоящи в началото на създаването на Силите за специални операции.

Честит празник, скъпи другари!

 


 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

comments powered by HyperComments