«И пак Русия виновна»: Мръзнещи тексасци обвиняват Москва в използване на тайни климатични оръжия

21 февруари 2021-Нюз Фронт.

В американските социални мрежи диванните анализатори ( тоесть, тези, които разбират от всичко и пишат седейки на дивана «мъдростта», която блика от тях) не изключват, че Русия е замесена в безпрецедентните студове в южните щати. Е, кой ако не Русия ще е виновна за лошото време. Няма да е учудващо, ако предложат и санкции по тази причина. Повод да има.

"И пак Русия виновна": Мръзнещи тексасци обвиняват Москва в използване на тайни климатични оръжия

Милиони жители на Тексас се сблъскаха с прекъсвания на тока и водата. Според данни на изданието The ​​Washington Post, необичайният студ вече е убил 47 души в САЩ.
В същото време в блогосферата сериозно говорят за това, че Русия е могла да удари Америка с „свръхсекретно климатично оръжие“.

Светлана Келър, международен прес-секретар на движението „Безсмъртният полк на Русия“, реагира на подозренията на американските интернет потребители.

„Искам само да напомня на презокеанските конспиролози, че в Русия също има рекордни студове и снеговалежи. Заради това известният Кримски мост през Керченския проток трябваше временно да бъде затворен за преминаване. Дали руските генерали, са решили да нанесат удари по Америка с „свръхсекретно оръжие“, и едновременно с това са ударили и самата Русия, изключително за да се приктият от ЦРУ? Е, ама наистина ДБ* ( ДБ*- съкращение широко известно в Русия от фразата на руския външен министър Сергей Лавров, който по време на ефир изрази възмущението си забравяйки, че микрофана работи и произнесе «дебили бл@@»

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

Коментари:

comments powered by HyperComments