Американски читатели: «Давайте да започваме да учим руски»

Русия къса с Европейския съюз? Тази новина е в заглавията от петък сутринта. Читателите на Fox News не я подминават и изразяват вижданията си. Ако на ЕС не му харесва, че Русия следва буквата на закона по отношение на Навални, тя е готова да каже „Адиос“. Но какво ще направи Европа?

Превод от Fox News: 

Американски читатели: "Давайте да започваме да учим руски"

Русия се надява да съхрани отношенията, но е готова да действа, ако е необходимо.

Русия е готова да скъса с Европейския съюз, ако този блок реши да наложи нови парализиращи санкции на фона на противоречията относно начина, по който руските власти се отнасят към опозиционния лидер Алексей Навални. За това предупреди руският външен министър Сергей Лавров в петък, 12 февруари.

На въпрос дали Москва е готова да прекъсне отношенията с Европейския съюз, Лавров каза, че Русия не иска да се изолира от останалия свят, но трябва да повиши нивото си на самодостатъчност, за да се справи с потенциалните санкции на ЕС.

„Не искаме да се изолираме от световния живот, но трябва да сме готови за това. Ако искаш мир, готви се за война”, каза Лавров.

Коментари на читатели:

Riggor123:

Европейският съюз купува по-голямата част от енергийните си ресурси от руснаците и в същото време Европейският съюз вярва, че именно той диктува правилата. Тъй като Байдън се отказа от добива на енергоресурси тук (в САЩ), на европейците им остават малко места, откъдето да ги получат. ЕС ще отстъпи на исканията на руснаците.

ScottWheeler:

Спомнете си как Русия спря доставките на газ за Украйна, когато не й харесваше поведението на украинците.

Whatsthetruth:

При Байдън може да се случи нещо, ако Европейският съюз се опита да окаже натиск върху Русия … Каква ще бъде реакцията на Европейския съюз и Америка, ако Русия реши да си върне бившите съветски републики като Украйна, Беларус, Казахстан и т.н.

ValejjoD:

Продължавай така, Америка! Ти активно тласкаш Русия и Китай един към друг.

Междувременно самата Америка не прави абсолютно нищо с разпадащата се инфраструктура, с липсата на индустриален капацитет (американските плутократи го прехвърлиха в Китай, за да използват евтината работна ръка) или с двете или дори трите поколения деца, хванати в капана на дълговете, за да получат образованието, което им натрапихме.

leludallasmultipass421:

Европейският съюз ще отстъпи, защото му липсва истинска твърдост и реални лидери. Европейският съюз винаги е разчитал на САЩ да се защитава срещу Русия и Китай, но сега Европейският съюз вижда, че нашият президент е слаб и безпомощен старец. Те разбират, че Джо не решава нищо, че той служи само като фасада.

MaitreTex:

Как ще им олекне на Германия и Европейския съюз, ако Северен поток 2 е основният им канал за доставки на газ от Русия! Това са обичайните празни заплахи на европейците, те нямат волята да предприемат реални действия. А очакват Байдън да реши проблемите им, да плати за НАТО да защитава границите им и в същото време да плащат на Русия за нейния газ?

DisgruntledTootsieRoll:

Във всички случай през следващите 10 години Китай и Русия ще завладеят Европейския съюз.

TheHarold: 

Навални е расист и националист, който активно се противопоставя на имигрантите и на всеки, който не му харесва. Той е марионетка на Запада, а в Русия той е подкрепен само от 1% от населението. Той изхвърли много щедрата условна присъда в канализацията и сега условната му присъда беше заменена с ефективна.

Ако на ЕС не му харесва, че Русия следва буквата на закона по отношение на хора като Навални, Русия е готова да му каже «Адиос». На Европейският съюз ще му коства трилиони евро, когато икономиката му рухне.

finecinnamon

Някой иска Трета световна война. Някога вярвахме в мира, но това противоречи на настоящето, защото дори в Америка няма единство.

Judgehundredyears

Ако Русия спре газовота тръба, това не е проблем. Както казваше Тръмп на Германия, ние ще ви доставим от нашия втечнен газ.

Упс, но СиДжо (Джо Байдън, бел.ред.) завъртя гайките на цялата наша нефтена промишленост. Е, какво пък, ЕС, сега всеки сам за себе си.

Давайте докато е време да започваме да учим руски.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Източник: https://www.foxnews.com/world/russia-ready-split-eu-imposes-new-sanctions

Коментари:

comments powered by HyperComments