Немците страдат от мигрантите

Разобличаващи данни от Министерството на вътрешните работи: Германците много по-често са жертви на насилие от страна на мигранти, отколкото обратното.

Немците страдат от мигрантите

Дълго време властите в Мекленбург-Предна Померания упорито отказваха да публикуват актуални данни за външната престъпност в държавата.

Но «Алтернатива за Германия» неотдавна получи резултати. Министърът на вътрешните работи Томас Ленц обяви, че от началото на 2020 г. броят на нападенията на мигранти над немци в рамките на много години е било непропорционално по-високо, отколкото актовете на насилие срещу чужденците.

През 2016 г. са регистрирани 450 разкрити дела, в които заподозрените са били мигранти, а жертвите са 597 немци. Към 2019 г. броят рязко се повишава до 734 неразкрити дела с мигранти в качеството им на заподозрени и 987 немци в качеството на жертви.

Николаус Крамер, лидер на парламентарната група на «Алтернатива за Германия» в Шверин коментира цифрите така:

«От 2016 година вероятността наши граждани да станат жертва на престъпления, свързани с мигранти, е 4-5 пъти по-висока, отколкото обратното. Виждаме, че неконтролираната миграция доведе до жестоко насилие, сексуално насилие и други престъпления срещу много местни жители».

Правителството твърде дълго си затваряше очите пред това.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Източник: https://zuerst.de/2021/02/17/entlarvende-zahlen-aus-d..

Коментари:

comments powered by HyperComments