«Вие не можете да отговорите дори с «пищови»: Водещият на Fox News се присмя на брифингите на Псаки

Говорителят на Белия дом Джен Псаки често се избягва да отговаря на въпросите на журналистите, въпреки че знае въпросите предварително, отбелязва Fox News. Тв водещият Грег Гутфелд коментира откъси от брифингите за пресата в Белия дом.

"Вие не можете да отговорите дори с "пищови": Водещият на Fox News се присмя на брифингите на Псаки

ЖУРНАЛИСТ: Федералната агенция за управление при извънредни ситуации поиска използването на редовната армия във ваксинационните центрове, когато те станат достъпни в цялата страна. Белият дом подкрепя ли това искане?

ДЖЕН ПСАКИ, говорител на Белия дом: Попитах екипа ни за това. Изглежда, че вие ​​или някой друг сте го попитали онзи ден. (Прелиства бележките си.) Мисля, че имам нещо по вашата тема тук. Момент. Благодаря ви за търпението. (Продължава да прелиства.) Има какво да кажа за COVID, без съмнение … Така че … хмм … Да видим. Нека … нека … да поговоря с нашия екип за това.

ЖУРНАЛИСТ: … да попитам дали президентът е взел решение да запази мащаба на космическите сили?

ДЖЕН ПСАКИ: Уау, Космически сили! Това е самолетът на Съдния ден!

ЖУРНАЛИСТ: Не, това е цял род от армията …

ДЖЕН ПСАКИ: Това е интересен въпрос. С удоволствие ще проверя това с нашия координатор на космическите сили. Не знам точно кой е. Ще проверя и ще разбера дали имаме новини по този въпрос.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Коментари:

comments powered by HyperComments