Филип Киркоров призова руснаците да се сплотят около Лидера си преди протеста в подкрепа на Навални

Певецът Филип Киркоров призова „да не се разклаща лодката“, а всички руснаци да се сплотят около „нашия лидер“. Това написа той в своя Инстаграм.

Филип Киркоров призова руснаците да се сплотят около Лидера си преди протеста в подкрепа на Навални

„На блогърите и другите „новичок“ предлагам да спрат да играят сериозни игри … Да привличат вниманието с елементи на шоуто. Аз съм експерт в шоуто! Изминалата година ни даде толкова много проблеми и трудности, че сега всички трябва да се сплотим около нашия Лидер“, пише той.

„От ръцете на някои дървосекачи летят трески от човешки животи, не клатете лодката, минахме вече през това, знаем … резултатите от подобни „умници“, пише Киркоров.

По-рано привържениците на Алексей Навални обявиха плановете си за провеждане на протести в цяла Русия на 23 януари. Те настояват за освобождаването на политика, който сега е в московското СИЗО «Матросская тишина».

По-рано Савеловският съд в Москва арестува за 9 дни прессекретаря на блогъра Алексей Навални Кира Ярмиш за призиви за неразрешен митинг на 23 януари. Това съобщи ТАСС.

Съдът арестува пресаташето на Навални

Отбелязва се, че съдът е признал жената за виновна за административно нарушение по част 2 на чл. 20.2 от Административния кодекс на Русия.

По-рано беше съобщено, че по този член Кира Ярмиш е заплашена до 10 дни административен арест или глоба до 200 хиляди рубли.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Коментари:

comments powered by HyperComments