БСП днес започва предизборни консултации, кани Манолова и Слави Трифонов

Започват разговорите, които Българската социалистическа партия организира с партии и неправителствени организации за обсъждане на предстоящите парламентарни избори с цел осигуряване честността на вота.

БСП днес започва предизборни консултации, кани Манолова и Слави Трифонов

Първите разговори на БСП с извънпарламентарните партии и неправителствени организации за обсъждане на общи действия за провеждането на честни и свободни избори започват този следобед в столичен хотел. Очаква се в края да се постигне обединение около декларацията на БСП за свободни и честни избори, приета от Изпълнителното бюро на партията. Лидерът на социалистическата партия Корнелия Нинова призова:

„Предлагаме да обединим усилията си за паралелно преброяване, което ние като партия ще направим. Да, Изпълнителното бюро решихме да поканим и Мая Манолова, и Слави Трифонов, и всички други, които са заявили желание и готовност за гаранции за честни избори“.

До момента за поканата на червения лидер коментар направи във Фейсбук Слави Трифонов, лидер на партия „Има такъв народ“, който изрази резерви в подхода на социалистите. БНР

Коментари:

comments powered by HyperComments