Соловьов: Намериха замяна на Навални

Привържениците на Алексей Навални очакват завръщането му в Русия на 17 януари.
Някои от тях твърдят, че Навални ще направи революция още на летището Внуково. Тв водещият Владимир Соловьов коментира за «Журналистическа правда» колко реални са твърденията за революцията на Навални.

Соловьов: Намериха замяна на Навални
„Ако Навални можеше да спретне революция, той вече би го направил. През 2011 г. той имаше тълпа уж привърженици.

Тогава извика: „Ние сме властта тук! Можем да тръгнем към Кремъл!»

Но след това се оказа, че Алексей си е купил билети за Мексико, много бил зает, имал и други неща, които трябвало да направи.

Навални бе изгонен от Германия. Немците направиха всичко, за да се окаже той в Русия.

Публикацията на «Шарите» потвърди, че Навални няма никакви легални основания да остава на територията на Германия. Той пристигна там по медицински съображения, а «Шарите» написа дори от кой ден той се счита за здрав. При това дори изпратиха данни, за да може никой да няма съмнения, че става дума именно за пациента Навални.

В клиниката можеха да дадат на Навални справка, че са му необходими рехабилитационни процедури, спомнете си колко дълго се възстановяваха Скрипал.

А тук се оказва, че човекът е здрав, няма какво повече да прави в Германия.

За немците е важно да реализират проекта си, за който се знае достатъчно отдавна. Ако, независимо от всички положени усилия, рейтингът на Навални по никакъв начин не може да надхвърли 2 %, това означава, че пациентът не става.

Че няма да може да се направи така, че рейтингът му да излети.

Затова решиха да активизират варианта «Тихановская 2», което е крайно оскърбително за Навални.

Основната интрига не е в това в кой момент Навални ще бъде арестуван, немците не оставиха никакви варианти на ФСИН, т.е. ФСИН е длъжен да арестува Навални.

Правоохринителите просто нямат никакъв друг вариант — такъв е законът.

Главната интрига е в друго, кога Юлия Навалная ще обяви, че тя ще се кандидатира за Държавната дума — направо на стълбите на самолета или след решението на съда, който ще огласи присъдата на Навални.

За Алексей това е крайно оскърбително, защото така рухват собствените му житейски представи.

Никой не иска да търпи Навални редом до себе си, затова и му намерика замяна сред тези, които той периодично «поглъщаше» — или в координационния съвет на опозицията, или сред своите временни спътници.

Сега Навални, който не понася никаква конкуренция, ще се наложи да служи за двигателен модул за жена си, която също има всички шансове да се провали — в Русия не търпят предатели.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Коментари:

comments powered by HyperComments