Президентът на Русия разпореди започване на масова ваксинация на нацията

14 януари 2021-Нюз Фронт.

Президентът на Руската Федерация Владимир Путин разпореди започване на масово ваксиниране на населението с руската ваксина срещу коронавирус «Спутник V», която по-рано нарече «най-добрата в света», предвид високата ефективност и надежност. Припомняме, че ваксините, които се произвеждат в САЩ и Европа продължават да дават много, и различни странични ефекти, и дори смъртни случаи, което говори за недостатъчна проведени изпитания, които да гарантират ефективност и липса на странични дейтвия.

Президентът на Русия разпореди започване на масова ваксинация на нацията

Руската ваксина, това е съвсем очевидно, смятахме така и по-рано, но сега практиката показва, че мислчя, че въобще тя е най-добрата в света.

Никакви други препарати от този вид не показаха такова ниво на защита и такава степен на безопасност.

 

Това е несъмнено и безусловно, успех на нашите специалисти “, каза президентът на Русия, предаде РИА Новости.

Владимир Путин разпореди започването на масова ваксинация на всички руснаци. За целта, руският лидер разпореди да се подготви необходимата за това инфраструктура и график на ваксинирането,
Русия е готова да премине към по-широка ваксинация на населението от 18 януари

„Слава Богу, нашата ваксина не изисква някакви извънредни условия по време на транспортиране, като минус 50, минус 70 градуса. У нас всичко работи много по-просто и ефективно»- отбляза Владимир Путин.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...