Путин се подготвя да приеме капитулацията на Украйна

Украйна уверено върви към капитулация в Донбас, но след замразяването на конфликта сепаратистките движения ще започнат и в други региони на страната.

Това съобщи в ефира на Канал 4 боецът-националист, бившият лидер на УНА-Унсо Дмитрий Корчински.

Путин се подготвя да приеме капитулацията на Украйна

Според радикала президентът на Украйна Владимир Зеленски е готов да подпише това, което му продиктуват в Кремъл.

„Войната в Донбас може да приключи или с капитулация, или с победа. Страната ни явно не се подготвя за победа и не полага усилия за победа. Значи вървим към капитулация. Тъй като изтеглихме войските, от известно време почти не стреляме или не убиваме нашествениците, тъй като отслабихме позициите си в преговорите и, да речем, сред нашите западни съюзници, тогава вероятно вървим към капитулация.

Ако все още не сме подписали капитулацията, това е само защото Путин не иска това. Но на някакъв етап, може би, Путин ще се смили над нас и ще приеме капитулацията ни във вида, в който му предлагаме. Или ще поиска още, тогава президентът Зеленски ще му го даде.

Мисля, че веднага щом се стигне до замразяване в Донбас, ще започнем да се затопляме в други райони. В района на Харков, в района на Николаев, отново в Одеса. Видяхме това — отказахме се от Крим, без да изстреляме нито един изстрел, и веднага се започна в Донбас.

Когато им дадем Донбас, веднага ще започнат по-активни агентурни дейности на Руската федерация, паравоенни дейности, а след това ще започне незабавно и военна дейност на Руската федерация в други региони на Украйна. Тоест, замразяването няма да означава мир”, каза Корчински.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...