Руски спецназовец бе разбран без превод в Сирия (и видео)

Боец от армейския спецназ на ВС на Русия по време на патрулирането в Сирия реагира на стоящите недалеко журналисти с камери. Краткият въпрос на военнослужещия попадна във видео, публикувано в Instagram-аккаунта на телевизионния водещ Владимир Соловьов.

Руски спецназовец бе разбран без превод в Сирия (и видео)

«Велик и могъщ. Боецът от армейския спецназ на ВС на РФ ясно формулира въпрос на универсалния език за общуване по време на патрулирането в Сирия», се казва в текста към видеото.

На кадрите войникът общува с журналистите, казва «Какво става, …?» и вдига ръце.

ВИДЕО:

Коментаторите отбелязват, че руският език звучи много убедително. Според мнението на ползвателите на Мрежата, въпросът на войника от спецназа не се нуждае от превод, журналистите и без него разбрали всичко.

«В армията е тежко, затова пък този език достига до всички», се казва в коментарите.

През октомври 2019 година президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган започна в Сирия операция срещу кюрдите и терористичната организация «Ислямска държава» (организацията е забранена в Русия).
В началото на ноември тази година Русия и Турция постигнаха споразумение за нейното спиране, създадени са бази за сигурност на сирийско-турската граница и се извършва патрулиране в региона.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...