DH: Оргия в центъра на Брюксел, 25 задържани, в това число евродепутат и дипломати

Полицията задържа 25 души по време на оргия в бар в центъра на Брюксел. Един от купонджиите се оказа необичаен гражданин. Става въпроса за политик, за чуждестранен евродепутат, който неуспешно се опита да избяга през прозореца.

Превод от DH, Белгия: 

DH: Оргия в центъра на Брюксел, 25 задържани, в това число евродепутат и дипломати

Двадесет и пет души бяха задържани в петък вечерта по време на групов секс в Брюксел, на две стъпки от централното полицейско управление в столицата!

Тази новина може да предизвика усмивка, ако здравната криза, която принуждава всички да се съобразяват с полицейския час и ограничават социалното си взаимодействие, не костваше толкова много човешки животи. И ако дипломати и един чуждестранен евродепутат не бяха сред нарушителите.

Полицейските части, които контролират районите в Брюксел и Иксел, проникнаха в последния етаж на бар на улица de Pierre, в сърцето на столицата, на няколко метра от полицейския участък на улица du Marché au Charbon.

Там имаше парти с изобилие от алкохол и наркотици. Когато се появи полицията, много от тълпата бяха голи.

Източник, запознат със ситуацията, поясни:

«Полицията прекъсна груповия секс!»

Един от посетителите на купона се опитал да избяга по перваза. Не му провървяло: оказал се в неловко положение, бил ранен и попаднал в ръцете на друг полицейски отряд, който пристигнал като подкрепление. Беглецът бил необичаен гражданин.

Става въпрос за политик, а именно за един чуждестранен евродепутат.

Той обаче не се объркал пред полицията, на която веднага напомнил за депутатския си имунитет. В резултат на това белгийското външно министерство трябвало да се намеси посред нощ.

Както научихме от друг източник, запознат със ситуацията, в този сексуален локдаун е имало и дипломати.

Общо задържани са поне 25 души. Въпреки това, според нашата информация, прокуратурата в Брюксел е била информирана за инцидента, но решила да помири заинтересованите страни. Кметът на Брюксел Филип Клоуз също е бил уведомен за този необичаен случай.

Всички присъстващи са глобени за това сборище. Припомняме, че масовите събирания са строго забранени по време на периода на изолация, свързан с коронавируса.

Петя Паликрушева

Източник: https://www.dhnet.be/actu/faits/lockdown-partouze-en-plein-centre-de-bruxelles-25-personnes-interpellees-dont-un-depute-qui-a-pris-la-fuite-5fc5295dd8ad585a45ad3f65

Коментари:

Зареждане ...