Руските военнослужещи в Нагорни Карабах продължават разминирането

24 ноември 2020-Нюз Фронт.

Руските военнослужещи-сапьори от инженерните подразделения продължават работата по инженерно разузнаване и разминиране в зоните на отговорност на руските миротворци в Нагорни Карабах.

Руските военнослужещи в Нагорни Карабах продължават разминирането

Руските инженерни подразделения извършват инженерно разузнаване и разминиране на участъците между блокпостовете на миротворческите сили и по пътищата за общо ползване.
в зони между митническите контролно-пропускателни пунктове и Те също така провеждат изследвания, работят по разминиране на населени места и социални инфраструктури.
Откритите боеприпаси и взривоопасни предмети се доставят на полигона и се унищожават на място. Боеприпасите, които не могат да бъдат транспортирани, се унищожават на място, като същевременно се гарантира пълна безопасност.Един от етапите на търсенето на взривни устройства е проучване на териториите, където трябва да бъдат изградени стационарни пунктове за обслужване на руските миротворци.Военнослужещите-сапьори са снабдени с модерно защитно облекло, необходимо за разминиране, оборудвано със съвременни средства за търсене на взривни устройства, детектори за мини IMP-S2 и INVU-3M.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...