Американски читатели: По-скоро бих гласувал за Путин, отколкото за тази камила

Русия се оплаква от нарастването на русофобията на настоящите президентски избори в САЩ. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, коментирайки хода на президентския дебат между Тръмп и Байдън. Какво мислят американските читатели по този въпрос?

Превод от Breitbart (САЩ):

Американски читатели: По-скоро бих гласувал за Путин, отколкото за тази камила

Коментирайки дебата, прес секретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че «на олтара на вътрешната политика на САЩ от незапомнени времена» има «стандартно място» за омразата към Русия.

«Колкото по-малко дни остават преди президентските избори в САЩ, толкова по-яросна става реториката на русофобията», добави Песков.

В същото време говорителят на руското външно министерство Мария Захарова осъди настоящата ситуация със свободата на словото в Twitter и Facebook, сравнявайки я с политическата цензура.

Американски читатели: По-скоро бих гласувал за Путин, отколкото за тази камила

„Виждаме и открита цензура от страна наTwitter, Facebook, когато руските медии без процес и разследване са етикетирани като уж ненадеждни, изключени от търсенето, блокирани, изтрити акаунти“, каза Захарова.

Коментари на читатели: 

Douglas Beachler

Останах с впечатлението, че руснаците са много по-честни и по-надеждни от демократите.

John1943

Бих предпочел Путин пред Байдън. Той поне поставя собствената си държава на първо място!

Chairman Ben

Байдън сравни Путин с Хитлер през 1938 г., но това едва ли ще помогне на американската дипломация. А през май Байдън нарече Си Дзинпин главорез.

InfidelPride

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън зададе много актуален въпрос вчера: Как постоянната демонизация на Русия влияе върху двустранните отношения и собствената ни сигурност (тъй като ги правим врагове без да са ни такива)? Например, не можем ли да сме на една страна с Русия по отношение на Армения? И защо сме на страната на Турция само заради НАТО?

Donk101st

Предпочитам да гласувам за Путин, отколкото за Камила (името на Камала Харис напомня на някои английската дума сamel  — камила) и Сънния Джо.

Петя Паликрушева

Източник: https://www.breitbart.com/national-security/2020/10/23/kremlin-expresses-regret-russophobia-in-presidential-debate/

Американски читатели: По-скоро бих гласувал за Путин, отколкото за тази камила

Коментари:

Зареждане ...