«Отгледахме наглост и безочие, бесовска нечестивост чрез усещане за безнаказаност»

АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ „ИМА ТАКЪВ НАРОД (НЕО-ЛИБЕРАЛНАТА ПРОТЕСТНА ТЪЛПА)” – „НЯМА (ДА ИМА ВЕЧЕ) ТАКАВА ДЪРЖАВА (БЪЛГАРИЯ)”
Върховенство на закона?
Борбата с корупцията, свободата на словото, честните избори?
Всичко това отива по дяволите (тези от омертата зад „протеста”).
"Отгледахме наглост и безочие, бесовска нечестивост чрез усещане за безнаказаност"
Виновници за разрастващата се зараза са всички от мафията на политическите хищници зад програмираните протести…
И тук не говоря само за вирусите, които си предаваха по площадите и по честванията на Шипка… (разбира се лице на безотговорността там на най-високо ниво е това детище Руменчо, който от самото начало на пандемията даде „пример” за егоизъм и нарцисизъм, които са в основата на всяко разделение, не само политическото)…
Защото за каква законност говорят „ораторите” от анти-герб коалицията, след като дадоха карт-бланш на всеки сополанко да не зачита законите на републиката и обществения ред (в това число и анти-епидемичните мерки)?
„Възпитаха” негодници, които под покривалото на лозунги и девизи вече ще намират алиби за всяко бъдещо престъпление и беззаконие, за всяко своеволие и насилие, за всяка кражба и рушене на чуждата собственост… Отглеждане наглост и безочие, бесовска нечестивост чрез усещане за безнаказаност…
И да не ми говорят повече за съдебната система измамниците от Дъ-Бъ, след като пред всички ни тече циркът им със съюза на съдиите (и техните декларации), оправдателните присъди на „мирни” граждани, замерящи с павета полицаи, хвърлящи бомбички и извършващи всякакви погроми, които деяния във всяка друга европейска страна биха били сурово наказани… Очевидно именно неолибералните лобита от кръга „Капитал” и НПО-тата на Сорос, са превзели съдебната система (надявам се не цялата).
Или как да си обясним безнаказаността на създателите на фалшиви новини (в това число на славчотрифоновци), които съдът защитава от жертвите им…? Всъщност безкрайният списък с признаци на соросоидна зараза в съдебната система, тотално я поставя под карантина (на доверието), докато не се дистанцират от нея всичките христоивановци, раданкъневци, хаджигенчовци и други нагли адвокати на дявола…
А какво да кажем за лъжливите медии, които пътуваха с Радев до Естония…
Мълчаха криеха тъпата изцепка на темерута… Добре, че други разкриха премълчаната истина.
Как същите дето се борят за свобода на словото и все цитират соросидни НПО-та в тяхната пропаганда срещу България, как не заклеймиха езика на омразата, леещ се от уличните бесове, как не защитиха правото на мнение и свободно изразяване от гостите на предаването Панорама по БНТ? Ако има липса на свобода на словото, то тя е потъпквана именно от такива като „Свободна европа” и всичките останали фабрики за фалшиви новини, които са част от медийната омерта, играеща ролята на министерство на пропагандата.
Слуги на тези, които в тайно плетат новия неолиберален политически преврат в Европа и ръководят военните действия в тоталната медийна война.
Такива „медии” не са нищо друго, но огнища на информационна зараза, за която единствени ефикасни мерки могат да бъдат – карантината (социалната дистанция от тях) за всички източници окончателно дискредитираните като „свободни медии”, и ваксината – създаването на нови медии като пространства на свобода (на мнение) чрез истината.
Защото само истината за задкулисния заговор на неолибералните фашисти ще освободи българските граждани от усложненията, до които води обществената болест, разпространявана от тях.
Защото да лекуваш корупция и проблеми в съдебната система, чрез съюзените „възстаници” начело с Радев, Трифонов, Бойкикев, Манолова и „отровното трио”, е като да лекуваш пациент с придружаващи заболявания чрез зараза с коронавируси…?! Ако дойдат на власт такива като „има такъв народ”, ще видите как „няма (да има вече) такава държава” като България… Ама изобщо няма да я има държавата.
Но най-големият грях, който извършиха сектантите от новото ОФ, е, че пожертваха здравето на българските граждани в името на своите похоти към властта… Точно когато трябваше и млади, и стари да бъдат дисциплинирани и отговорни към себе си и своите близки, политическият разврат по площади и „въстанически” катуни разпространяваше новата чума…
Възпитаха младите „красиви” и „умни” – на бунт и безотговорност, която сега жъне и тепърва ще жъне смъртоносните си плодове (да са наясно лекарите, кои са всъщност идеолозите зад пренепрегването мерките срещу пандемията.
Нали девизът на революционна опозиция, и в миналото, и сега, е – „ колкото по-зле, толкова по-добре”/само за тях разбира се/)…
Няма смисъл да коментирам злобата и злорадството, които страстно вълнуват тези, които се себенаричаха „бъдещето” на нацията…
Разбира се неолибералната сган е същата навсякъде по света – спомнете си злорадствата и смъртните пожелания към Тръмп в САЩ когато се разболя от ковид-19.
Но да си знаят: „който копае гроб другиму, сам пада в него….”…
И: „ понеже обичаше да проклина, проклятието му стана дреха…”.
Да си знаят, че сами са си повикали проклятие върху себе си, близките си и делата си… Защото: „ с каквато мярка мериш – с такава ще ти се отмери…”
Цветан Гайд

Коментари:

Зареждане ...