Fox News: Шпионите, които ни излъгаха за Ирак, сега плашат американците с Русия

Повече от 50 бивши американски разузнавачи подписаха писмо, в което необосновано обвиняват Русия в участие в публикуването на компрометиращи материали за сина на Джо Байдън, съобщава Fox News. Тв водещият Тъкър Карлсън подчертава, че по-рано същите тези хора са лъгали за иракските оръжия за масово унищожение и са шпионирали незаконно американците, а сега те, заедно с демократите, искат избирането на Байдън за президент.

Fox News: Шпионите, които ни излъгаха за Ирак, сега плашат американците с Русия

Превод:

Ярък пример: вчера група от над 50 бивши американски разузнавачи … Кои са те? Да, същите хора, които пропуснаха атаките на 11 септември, подкрепиха войната в Ирак и изявленията за «оръжияjd за масово унищожение».

Същите хора, които от години незаконно шпионират американски граждани.

И така, тези хора подписаха писмо, в което заявиха, че репортажът на New York Post (за корупцията на семейство Байдън) може да е част от тайна руска операция, чиято цел е да помогне на другаря на Владимир Путин, същия славянски диктатор, да остане Доналд Тръмп на власт.

Цитирам:

«Нашият опит ни кара сериозно да подозираме, че руското правителство е изиграло значителна роля по този въпрос.»

Това са така наречените разузнавачи. Но те не предоставиха никакви доказателства за това безразсъдно твърдение. Това е много сериозно изявление.

Защо не предоставиха доказателства?

Тъй като няма доказателства, те не съществуват.

Вместо това те просто направиха изявление. Тоест те просто излъгаха. Те излъгаха американската общественост, за да повлияят на резултата от уж свободните и честни избори.

Не е ли това нещото, което прави Русия, казват те? Това го правят те, същите тези американски разузнавачи, при това много по-ефективно. И го правят от години. Но този път, в последните дни преди гласуването, те дори не си правят труда да крият какво и как правят. ВИП персоните в огромния ни апарат за национална сигурност работят с Демократическата партия, за да изберат Джо Байдън. Звучи твърде налудичаво, за да го каже човек на глас. Но това не са глупости, наистина се случва.

Петя Паликрушева, превод и редакция

Коментари:

Зареждане ...