Американците се страхуват от насилие след изборите, крият се в ядрени убежища (и видео)


В САЩ е създаден клуб на гражданите, които се страхуват от продължителния период на насилие след президентските избори през 2020 г. Те очакват да преживеят безредиците в подземните бункери, създадени от бившия офицер от разузнаването на ВВС на САЩ.

Превод от Inside Edition (САЩ): 

Американците се страхуват от насилие след изборите, крият се в ядрени убежища (и видео)

Мнозина казват, че следизборната нощ може да бъде дълга, тъй като преброяването на гласовете може да отнеме известно време поради очакваната рекордна избирателна активност. Но някои също планират да изчакат времето на изборите в т. нар. убежище на Съдния ден, създадено от бивш офицер от разузнаването на ВВС на САЩ.

„Усилваме работата си преди изборите поради потенциалното следизборно насилие“, каза Дрю Милър, основател на Fortitude Ranch, пред Inside Edition.

„На всички членове на нашата общност препоръчваме да се запасят с оръжия.“

Да разгледаме отвътре убежището на Съдния ден, в което десетки американци ще се скрият в изборния ден.

„Членовете на нашата общност идват тук доста често. А тук можете да видите резултатите от изборите”, — показва Дрю Милър.

Дрю Милър, бивш офицер от разузнаването на американските военновъздушни сили, е основателят на комплекса Fortitude Ranch, който разполага с разнообразни жилищни пространства, вариращи от луксозни стаи до стаи — икономична класа.

„Това е безопасно място, можете да повдигнете леглото нагоре или надолу, когато искате да го използвате“, казва Милър.

Тук можете също да се скриете в убежището, където се съхраняват продукти като ориз, боб и брашно, за тези, които вярват, че краят на света е точно зад ъгъла. Също така тук се съхраняват голямо количество оръжия и боеприпаси.

Милър обяснява: «Тук имаме оръжия, обикновени оръжия, на всички наши членове препоръчваме да се запасят с огнестрелни оръжия.»

Местата, в които са разположени комплексите Fortitude Ranch, са засекретени, едното в Южна Колорадо, а другото в Западна Вирджиния. Членството в общността започва от хиляди долари на човек годишно. В случай на национална криза, на всички членове на общността е позволено да пребивават тук през цялото време, докато кризата приключи.

Петя Паликрушева

Източник: https://www.youtube.com/watch?v=-QREm72hLUo&feature=youtu.be

Коментари:

Зареждане ...