Оздравелият след «Новичок» Навални се оказа ненужен за Европа

20 октомври 2020-Нюз Фронт.

В качеството на антируски инструмент блогерът Алексей Навални вече е изпълнил функцията си. Плюс това, политическата му тежест се съкращава, с възстановяването от метаболитна кома.

Оздравелият след "Новичок" Навални  се оказа ненужен за Европа

 

Оздравелият след "Новичок" Навални  се оказа ненужен за Европа

Както по-рано съобщи News Front, на 20 август на Навални му прилошава по време на полет, във връзка с което самолетът извършва спешно кацане в Омск.От болницата в Омск, Навални е транспортиран в Германия като личен гост на Ангела Меркел.
По-късно от Берлин заявиха, че Навални е бил отровен, с внимание: бойно отравящо вещество от групата «Новичок».
Познат сценарий, по позната схема. И обвинения към Русия, с цел създаване на нов повод за антируски санкции. Изтъркан номер, но явно в Европа работи все още.

Към настоящия момент е достоверно известно, че Навални е претърпял метаболитна кома в резултат на метаболитни нарушения.
Руските лекари успяха да стабилизират състоянието на артистичния пациент.

В Германия Навални започна да се оправя удивително бързо ( след такова отравяне с «Новичок» както се твърди, и сега инцидентът се е изчерпал, заяви заместник-председателят на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа Петър Толстой.С
лед преговори с генералния секретар на СЕ Мария Пейчинович-Бурич той отбеляза, че темата на Навални не е в дневния ред на организацията.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...