News: Нови откровения за деловите отношения и сексуалните похождения на сина на Джо Байдън

Личният адвокат на президента Тръмп Руди Джулиани заяви пред Fox News, че се е сдобил с твърд диск, съдържащ 40 000 имейла, хиляди текстови съобщения, както и снимки и видеоклипове на Хънтър Байдън — син на бившия вицепрезидент, заловен в „силно компрометиращи позиции“.

Превод:

News: Нови откровения за деловите отношения и сексуалните похождения на сина на Джо Байдън

Робърт Костело потвърди сензационните разобличения на New York Post, че компютърът Apple MacBook Pro, принаделжащ на Байдън-младши, е бил отворен, а външният твърд диск е бил предаден на ФБР – след като за неговото съществуване е съобщил собственикът на фирма за ремонт на компютри в Делауеър, родният щат на Байдън.

Както съобщи The Post, счупеният лаптоп е бил предаден на сервиза през април 2019 г., но така и не бил взет и сметката не била платена. Не е известно и кой е предал лаптопа.

Костело подчерта, че има копие на твърдия диск с десетки хиляди писма с потенциални компрометиращи доказателства. Кореспонденцията се отнася до бизнес отношенията на Хънтър Байдън с Украйна и в него участва знаменитият му баща.

ФБР отказа коментар

Сред множеството документи, за които се твърди, че са получени от Джулиани и Костело са: снимки и видеоклипове със сексуален характер с участието на Хънтър Байдън, както и имейл от май 2014 г., в който се твърди, че синът ще запознае баща си, тогава вицепрезидент, с украински бизнесмен и консултант за Burisma — в нарушение на всички етични съображения.

Кореспонденцията опровергава твърденията на Джо Байдън, че «никога не е обсъждал чуждестранен бизнес със сина си».

В разследването си, публикувано миналия месец, комисията по разузнаване на Сената заключи, че Хънтър Байдън е потенциално замесен в „престъпни дейности“ с финансови трансфери между „граждани на Украйна, Казахстан и Китай“.

Адвокатът на Хънтър Байдън Джордж Месирес отказа да коментира подробности за новите документи, като вместо това подчерта, че бившият кмет на Ню Йорк Джулиани отдавна разпространява «теории на конспирацията», очерняйки своя клиент, съобщава «Пост».

Meсирес не отговори на искането по имейл за допълнителни коментари.

Петя Паликрушева

Източник: https://www.foxnews.com/politics/hunter-biden-hard-drive-giuliani-attorney-texts-emails-videos-very-compromising-positions

Коментари:

Зареждане ...