Борисов: Цветанов си има ново семейство, при мен останаха децата

«Ние сме като едно семейство с Цветанов след 20-годишен брак и сме се разделили. Той си има ново семейство, а при мен останаха децата.

Борисов: Цветанов си има ново семейство, при мен останаха децата

Няма да коментирам Цветанов, да вземе колкото иска гласове, допълни премиерът. Ние сме били 20 години заедно, това е като един брак. Лоша дума няма да кажа. Пожелавам му успех, заяви Борисов.

Това каза премиерът Бойко Борисов в Ловеч. Там той получи орден от Ловешкия митрополит Гавриил. Борисов е на посещение в града за откриването на новия катедрален храм «Св. Св. Кирил и Методий«.

Премиерът Бойко Борисов без маска посети в местно училище и влезе в класна стая на деца от начален курс. След това посети и местна печатница, стана видно от неговия профил в социалната мрежа Фейсбук.

В неделя, 27 септември 2020 г., бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов учреди собствена партия — Републиканци за България. Нека у вас да не остава усещането, че «Републиканци за България ще се управлява от джипка, от която безотчетно ще се раздават пари, каза той.

4000 души са заявили членство, а Цветанов бе избран за председател. Негов заместник ще е бизнесменът Павел Вълнев, който живее в САЩ.

Партията на Цветанов иска да участва в следващото управление. Обещават и електронен вот, за да може повече българи зад граница да гласуват.

Коментари:

Зареждане ...