Целите на новата партия на Николай Малинов (и видео)

Свободна зона с Георги Коритаров
Какви цели ще си постави новата партия на Николай Малинов?

Интервю с Георги Коритаров: 

Николай Малинов: Много съм благодарен, че с течение на времето отпаднаха квалификациите «шпионина» Малинов, защото дали той е шпионин или не, това може да го каже само българският съд.

Целите на новата партия на Николай Малинов (и видео)

И съм благодарен и на медиите, и на обществото за тази подкрепа, която бе налице. Такова обвинение не е повдигано от 1978 година. Дори през 1978 г. това обвинение е паднало, защото е много абсурдно да обвиняваш един български гражданин, който няма никакъв достъп до секретна информация, че снася информация на някаква неправителствена организация — това означава, че всички хора в България, които работят с НПО или дори с някакви фирми, могат да бъдат обявени, че са шпиони, или с един институт, който е институт към президента, който е Институт за стратегически изследвания.

Накратко казано, намираме се в досъдебна фаза.

При принцип тази фаза би трябвало да приключи в рамките на година и половина, т.е. март месец следващата година. До март месец в следващата година прокуратурата би трябвало да повдигне обвинение да влезем в съд или съответно да прецени, че няма повод, няма доказателства и свидетелства за това — това е абсурдно и обидно обвинение за шпионаж…

Повече — във видеото. https://www.vbox7.com/play:28f6a473d8

Подготви за публикуване Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...