Менда Стоянова: Ако Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията

Ако Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията, заяви пред журналисти народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова. Тя каза това в отговор на въпрос как ще коментира изявленията на бившия заместник-председател на партията Цветанов, който обяви нов политически проект и заяви, че ГЕРБ е предала всички ценности.

Менда Стоянова: Ако Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията

По думите на Менда Стоянова тя познава Цветанов като балансиран в решенията човек и е много изненадана от неговите крайни позиции и крайно отношение към политиката на ГЕРБ, в която дълго време е участвал — от самото формиране допреди една година е бил зам.-председател на партията.

«Мисля, че ценностите, които са оформени в годините, би трябвало да са споделяни от него», допълни тя и посочи, че не е чувала за намерения от страна на Цветанов да напусне партията».

Цветанов днес обяви, че и без скандала «Апартаментгейт» е щял да напусне ГЕРБ.

«Аз съм такъв човек, че разбирам по човешки нещата така — ако аз съм част от един проект, независимо какъв е той — политически, икономически или приятелски, и в един момент не съм съгласна с този проект, с хората, които участват в него — напускам проекта», допълни Менда Стоянова.

Източник: София, БТА

Коментари:

Зареждане ...