Започна атака по всички фронтове срещу Русия

21 септември 2020-Нюз Фронт.

Европейският парламент избухна с диви резолюции, основната от които е относно Навални. За това, малко по-късно.
Ето откъде ще започнем. Виждаме, че атаката върви по всички фронтове.
По-специално Полша поиска от Русия да й се предадат авиодиспечерите от летището в Смоленск. Главната прокуратура на поляците ги смята за основните заподозрени в смъртта на бившия президент Качински.Тук е правилно да зададем телевизионен въпрос: «Къде е логиката?»

В края на краищата: основната версия за самолетната катастрофа, в която загина Качински, враговете на Русия преди това обявиха за взрив. Тогава какво общо имат ръководителите на полети, ако според предишна информация на борда на президентския лайнер е била поставена бомба?

Започна атака по всички фронтове срещу Русия

Западът продължава да търси причини за да представи
Русия като главния злодей на планетата. А атаката излиза масирана и мащабна. Никой особено не се занимава с доказателства. Западът просто обвинява и клевети.

Случаят Навални е ярък пример за това. Всичко тук, както се казва, е шито с бели конци.

Междувременно Европейският парламент прие изключително сурова резолюция.

Гласуваха 532 евродепутати, 84 бяха против, 72 се въздържаха.
И вече е абсолютно възможно да се говори за две неща.

На първо място, Западът не иска ясно разследване на Навални. Това е логично, разбира се, ако е важно не да се стига до истината, а да се обвинява Русия.

На второ място, Европа не е действала толкова сурово дори по време на чеченските войни, което означава, че сме на прага на голяма провокация.

Не е ли шега да се каже, ако привидно сериозна резолюция на сериозна организация гласи, че отравянето на Навални е част от системната работа в Русия.

Тоест, виновна е държавата — и други версии не се допускат. Безумие просто.
Но ние живеем в градина от различни фейкове, в извратена реалност, където зомбираната биомаса е готова да вярва на всякакви глупости. И на това се разчита, че биомасата ще вярва.

Въпреки че фактът, че това е пълна глупост. Има една злощастна бутилка вода, от която Навални е пил вода.
И в тази бутилка се твърди, че се съдържа «Новичок».

Тук отново включваме функцията „къде е логиката?“.
В стаята на Навални е имало три бутилки и всички бутилки са били отворени. Защо тогава има отрова само в една от тях?
Ако другите с него са пили вода, тогава защо не са получили никакво отравяне? И в същото време видеото от стаята с бутилките се публикува само 2 седмици след инцидента.

 

Смешното е, че отровителите се оказаха толкова посредствени, че не вземат веществените доказателства от стаята.
Освен това тук е необходимо да се помни: «Новичок» въобще не обича вода, а ако отравящо бойно вещество се е намирало на самата бутилка, на повърхността, тогава целият хотел щеше пострада. Като минимум. Много слаб и циничен сценарий.
По делото Навални има много такива несъответствия. Фондацията за борба с корупцията също се включи в разследването. Но как стана така, че бутилката беше иззета след всички пертрубации? Тоест ФБК е встъпило в заговор с „кървавите чекисти“? Да, оказва се, както в брадат виц: „аутопсията показа, че чукчата е починал от аутопсията“.

Очевидно е, че Западът се опитва да създаде нов образ на «страшна Русия», като даже не се старае да направи това поне малко изпипано. За доказателства в безумните обвинения не може да става даже въпрос.

Ясно е, едно- информационната кампания срещу Русия е подхваната по всички направления- цинично и бездарно.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...