Обръщението на Владимир Путин към Генералната асамблея на ООН е изпратено в Ню Йорк

21 септември 2020-Нюз Фронт.

Обръщението на президента на Русия Владимир Путин към Генералната асамблея на ООН, е изпратено в Ню Йорк, иформира Кремъл. Очаква се да бъде излъчено, утре, 22 септември в 18:00.

 

Обръщението на Владимир Путин към Генералната асамблея на ООН е изпратено в Ню Йорк

От 22 до 29 септември Ню Йорк ще бъде домакин на седмицата на високо ниво от 75-ата сесия на Генералната Асамблея на ООН. Президентът на Русия Владимир Путин няма да лети до Ню Йорк поради неблагоприятната ситуация с коронавируса в САЩ.

Обръщението на Владимир Путин към Генералната асамблея на ООН е изпратено в Ню Йорк

Речта на Владимир Путин по време на Генералната Асамблея на ООН 2005 година
Снимка: Алексей Панов / РИА Новости

 

Президентът на Русия Владимир Путин записа видеопослание за в Общото събрание на ООН. Във видеото той се появява на фона на транспарант с фразата „Общо бъдеще с общи сили“. Прес-секретарят на руският лидер Дмитрий Песков обясни, че надписът е слоган на Генералната Асамблея на ООН.

„Общото бъдеще с общи сили“ не е свързано с речта на Владимир Путин. Това е лозунгът на Общото събрание на ООН, тъй като това е 75-та годишнина на Генералната Асамблея.

Това е свързано с ООН — и логото на ООН, и този лозунг също. Речта ще бъде излъчена във вторник и тогава ще разберете всичко “, обясни Дмитрий Песков в ефира на радиостанция
„ Говорит Москва» .

По-рано телевизионният канал „Русия 1“ показа малка част от речта, която Владимир Путин записа за Общото събрание на ООН. В кадъра руският президент е на фона на надписа „Общо бъдеще с общи сили“.

 

 


Очаквайте подробности.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...