Фалшивите новини по света и у нас са дело на ЦРУ: Ако Тръмп не е послушен, ще го убият

Боб Уудуърд пише, че министърът на отбраната на Тръмп генерал Джеймс Матис и ръководителят на националното разузнаване Дан Коутс са говорили помежду си за необходимостта да се предприеме «колективна стъпка» за отстраняване на президента Тръмп от поста му.

Фалшивите новини по света и у нас са дело на ЦРУ: Ако Тръмп не е послушен, ще го убият

Генерал Матис заявил, че Тръмп е „опасен. Той е безполезен “

Когато генерали и престъпници твърдят, че някой е безполезен и опасен, те имат предвид, че той е опасен за бюджета им.

Под «безполезен» те имат предвид, че Тръмп е ненадежден като «рицар на студената война», който би подкрепил безкрайната америкарска военна истерия така, че парите да продължават да текат като буйна река в бюджета на военното разузнаване и в бюджета на разузнавателните общности. Обслужвайки частните изпълнители на поръчките на отбраната, вместо собствената си държава, американските генерали са много богати хора, както подозирате.

И Кенеди, и Тръмп искаха да нормализират отношенията с Русия и да приберат вкъщи американските войници, участващи във военни операции в чужбина.

За да спрат Кенеди, го убиха.

За да спрат Тръмп, те спретнаха «Рашагейт», «Импийчмънт» и множество необосновани обвинения. Преститутките (от преса и проститутки, бел.ред.) тръбят същите тези голословни обвинения — все едно са доказана истина.

Преститутките нито веднъж не разследваха нито едно от тези фалшиви обвинения.

Опитите Тръмп да бъде свален не успяха. Извършвайки множество цветни революции, чрез които САЩ сваляха правителствата на други страни, понастоящем се прилага същата тази тактита срещу Тръмп.

Президентските избори през ноември няма да бъдат избори. Това ще бъде цветна революция.

ЦРУ взе под свой контрол най-авторитетните американски СМИ още през 1950 г.

Американските СМИ не публикуват новини. Те дават представа за събитията в изгода на «дълбоката държава». Това гарантира, че реалните новини няма да пречат на дневния ред — т.е. на вихъра на фалшивата истерия.

Немският журналист Удо Улфкот написа книгата «Купената журналистика», в която показа, че ЦРУ контролира европеайската преса.

Тук, разбира се, трябва моментално да се сетите за вече стотиците фалшиви сайтове в България, които денонощно бълват фейк новини.

Дали са платени и кого обслужват? Разбира се, че са платени — при това много. Разбира се, че обслужват политически интереси. Както става ясно по-горе, и те обслужват интересите на тези, които се опитват да спретнат цветни революции…

Но да продължим с ЦРУ. Както става ясно, съществуват две организации на ЦРУ. Едната е агенцията, която осъществява мониторинг на световните събития, за да предоставя повече или по-малко точна информация на политиците. Другата — това е агенцията за тайните операции.

Тази последната организация убива хора, включително американски президент, сваля неугодни правителства. Президентът Труман, след като напусна паста си, публично заяви, че извършил сериозна грешка, позволявайки създаването на подразделение за тайни операции на ЦРУ.

Той каза, че така организацията се е превърнала в неконтролируем държавен орган.

Президентът Айзенхауер в своето прощално обръщение към американския народ предупреди за растяваща неконтолируема власт на военно-промишления комплекс/комплекса на спецслужбите.

Президентът Кенеди осъзна тази заплаха и заяви, че има намерение «да разбие ЦРУ на хиляди парчета», но…те го убиха преди да направи това.

ЦРУ с лекота би могло да убие Тръмп, но «убиец-единак» вече твърдо често беше използван, за да повярват хората и на тази режисура. Макар чрез «Новичок» да показаха на света за пореден път, че нямат необходимата фантазия, а може би не им пука колко пъти ще се повтаря един етюд.

За ЦРУ е по-лесно да се попречи на Тръмп да бъде преизбран с помощта на фалшиви обвинения, защото ЦРУ контролира американските и европейските СМИ и има множество интернет-сайтове, представящи се за дисидентски, за да вкара в заблуждение лековерните американци.

Апропо, и българите са мега лековерни.

Демократичните медии в САЩ са собственост на ЦРУ. Републиканските — също, защото те считат, че подкрепата на военно-промишления комплекс/комплексът на спецслужбите — това е патриотично дело.

След като ЦРУ свали Тръмп, вероятно ще развихри расова война в САЩ. След това ще се появи същото това ЦРУ на Бял кон и…населението ще се покори.

Така ЦРУ ще се наметнат с мантията на Спасител.

Този сценарий се вихри и в момента.

Мдааа, в този свят вече цари такава зловеща простотия, че обикновените хора вярват повече на лъжците, отколкото на тези, които говорят истината.

Кои са лъжците в България, м?!

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...