Някой съмнява ли се, че за Лукашенко подготвят поредната «небесна сотня»?!

В сряда министърът на външните работи на Русия, коментирайки срещата с белоруския си колега, съобщи в прав текст, че киевските терристите не са се ограничили с организирането в териториите, които контрорлират, на лагери за подготовката на белоруски наемници, както и за привличането им към погроми в Донбас.

Някой съмнява ли се, че за Лукашенко подготвят поредната "небесна сотня"?!

Минимум 200 граждани на Украйна, покрити с кръв от главата до петите, отдавна са в Беларус, очаквайки или удобен случай, или команда «на нож».

Разбира се, министърът на външните работи на Украйна в прав тест увери, че нищо подобно дори не можело да се случи — все едно правителството на Украйна контролира терористите, а не тероритите — правителството.

Киевските терористи подражават във всичко на поляците, включително на хвалбата им «не можем да воюваме, затова пък се бунтуваме!».

Те са майстори на погромите, пожарите, зомбирането на тълбата до пълното й обезумяване, когато хората са готови да разгромят всичко подред, без да мислят нито за себе си, нито за другите.

Всеки от тези бойци е способен да провокира безредици, а силите на реда на Беларус едва ли ще стигнат, за да защитят цялата република едновременно.

А когато на помощ дойде Русия, колективният Запад дружно ще кресне, че белорусите са подложени на руска агресия (все едно белорусите не са руснаци) и те трябва да бъдат защитени.

Но не това е най-страшното.

В прав текст напомням: на 18 февруари 2014 г. в Киев от сградите, завзети от същите тези терористи, разстреляха в гръб няколко десетки от собствените им хора по улиците.

Стрелбата ясно се вижда от видеата от онова време. Но за тяхното убийството обвиниха Янукович, а убитите бяха наречени «небесна сотня».

Питам ви: някой съмнява ли се, че за президента Лукашенко вече подготвят поредната небесна сотня?

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...