Марешки: Ще подаря плажа си на Радев, ако подаде оставка, или ще го заменя за «Техноимпекс» на Корнелия Нинова

Важно е какво ще каже третата инстанция. Това заяви пред Нова тв Веселин Марешки във връзка с произнесената вчера eфективата си присъда от четири години.

Марешки: Ще подаря плажа си на Радев, ако подаде оставка, или ще го заменя за "Техноимпекс" на Корнелия Нинова

Аз съм невинен, подчерта лидерът на «Воля» и зам.-председател на НС. Според се прави опит да бъде омаскарен, а и моментът на присъдата му не е случаен, а за да покажем пред Брюксел, че у нас съдебната система е независима. Присъдата му е от неразбиране, по думите му.

нтересна е сагата, каза Марешки. Наемателят незаконно се е разширил в мой имот, обясни лидерът на Воля. Миланов е осъден на три инстанции, че незаконно е разширил заведението си в имот на Веселин Марешки. Затова и той смята, че съдията, който го осъжда на четири години, се е объркал. Във всяко стадо си има мърша, коментира той съдебната система.

Нелепостите, които ми се случват са, за да очернят името ми, защото съм различен, убеден е лидерът на «Воля». Нямам никакво намерение да бягам, отсече той. Бог ми е свидетел, че аз съм невинен, каза още Марешки.

Аз не съм изнудвач, обясни още Марешки. Той е убеден, че правдата ще възтържествува.

Веселин Марешки е готов да подари плажа си на президента, за да подаде оставка. Обаче не вярва, че Румен Радев ще го направи, затова втората му оферта е да размени плажа с Техноимпекс с Корнелия Нинова.

Диляна Панайотова, News.bg.

Коментари:

Зареждане ...