Социален анализатор: Изборите в БСП доведоха до фиаско, Борисов е сраснат с мисията си

Изборите в БСП доведоха до фиаско. Това заяви пред БНТ социалният анализатор Стела Богомилова. Не се е случила промяната, а по думите й, промяната започва преди всичко вътрешно.

Социален анализатор: Изборите в БСП доведоха до фиаско, Борисов е сраснат с мисията си
Източник: БГНЕС

На протестите са децата на прехода. Едно поколение на прехода е идеалистично поколение, обяви тя. Противопоставя се романтизмът на цинизма на властта, подчерта Богомилова. Едно преходно поколение не може да даде крайни решения, по мнението й. Властта е зависима, партиите са зависими, подчерта тя.

Богомилова изтъкна, че зад БСП е партийната каса, зад кабинета е ЕНП, зад ДПС са сараите. Кой стои зад гърба на защитниците на въстанието, пита тя по повод обвиненията на управляващите, че протестът се финансира от мафията.

Правителството изпитва нервите и търпението на протестиращите, по думите на Богомилова. Борисов е сраснат с мисията си, по думите й. Да искаш оставката на кабинета, е все едно да искаш живота на Бойко Борисов. Полицията пази властта тя да не бъде щурмувана, убедена е тя. Твърде много обида се натрупа, смята социалният анализатор.

Диана Панайотова, News.bg.

Коментари:

Зареждане ...