Магдалена Ташева: «Под прозорците на Радев врещят представители на най-корумпираните правителства»

Уважаема г-жо Веселина Янчева, неколкократно обвинявате в злоба и завист хората, съзнаващи какво политическо инженерство върши от 2 месеца президентът Радев чрез „протестите“ на соросоидите. Даже цитирате Джоан Роулинг по въпроса за злобата, завистта и лъжата. Виждам, че Голдсмит и подобията му са ви „събудили“ – и Вас, и много други в групата.

Магдалена Ташева: "Под прозорците на Радев врещят представители на най-корумпираните правителства"

Нали те така казват – протестите доказали, че „българите се събудиха“. Нещо крайно арогантно и обидно.

Аз лично никога не съм спала, винаги съм била будна за политиката и социалните, етнически и религиозни процеси в България, от ранна младост.

Дотегна ми разни опортюнисти да ме „будят“ през последните 30 години. Да ми каже някой, дошъл отвън, че е пристигнал в България, за да ме събуди, е обида, която не прощавам. Но Вие явно се чувствате събудена едва сега, през 2020 г., 30 години след настъпването на Новия световен ред.

Добре би било да вникнете в онова, което врещят пред прага на президентството (за да ги види Който трябва).

Те са представители на най-корумпираните и антибългарски правителства през последните 3 десетилетия. Голдсмит (кабинета Костов), Бабикян (кабинетите на Костов и Тройната коалиция на Станишев), Александър Томов (източвал Кремиковци и ЦСКА при управлението на Прамод Митал), Румен Петков (вътрешен министър при Тройната коалиция Станишев-Сакскобургготски-Доган) и пр. Мога да Ви запозная с политическите биографии на лидерите на тези протести.

Повярвайте, няма за какво да им се завижда! Ако не предизвикваха толкова много отвращение, шяхме да ги съжаляваме.

Слагам и две снимки на Мартин Голдсмит на трибуната под прозорците на Радев, за да се сетите за кого от водачите на протестите говоря. Понеже у нас той се представя с майчината си фамилия Заимов.

Магдалена Ташева

Коментари:

Зареждане ...