Марешки: От толкова много политически пумпали се обърках

От толкова много политически пумпали се обърках. Това обясни пред Нова телевизия лидерът на «Воля» Веселин Марешки по повод подписването му на проекта на ГЕРБ за промени в Конституцията и признанието му, че всъщност не го е чел.

Марешки: От толкова много политически пумпали се обърках
Източник: БГНЕС

Той се подразни на въпроса дали е изтъргувал подписите на партията си срещу концесията на плажа «Кабакум» и подчерта, че е нямало да се стигне до подписите на «Воля», ако преди това не се бяха подписали и от ВМРО, които уж казали, че няма да го направят. Никой обаче не задавал този въпрос на ВМРО, а него продължавали да го разпитват. Излиза, че Марешки се е разписал, а пък ВМРО — не, възнегодува той.

Лидерът на «Воля» припомни и че президентът Румен Радев още през ноември обявил, че започва широка консултация за промяна в Конституцията, а сега бил против. Затова самият Марешки се объркал от толкова «политически пумпали».

По негови думи за 4 години в политиката това бил най-големият му грях — че сутринта е казал едно за подписването, а вечерта е направил друго, съобщи News.bg.

Коментари:

Зареждане ...