«Не Русия, а Великобритания е против Съединението»

Понеже съм непримирим противник на лъжите на медиите, само за сведение на БТВ, които акцентираха, че Русия била против Съединението, да уточня:

1. Не Русия, а Великобритания е против Съединението. Русия създаде България на 3 морета, а ционистите от Великобритания я нарязаха на 5 парчета.

2. Великобритания е била против Съединението.

"Не Русия, а Великобритания е против Съединението"

3. Великобритания издава книга: “Истината за българите”, с която подготвя британските поданици за нова война против Русия, обаче в тази книга пише, че българите са едни разбойници, които са окупирали гръцки и турски земи.

4. Великобритания заплашва Русия, че ако подкрепи Съединението цяла Европа ще воюва срещу нея

5. Русия спасява България от румънска окупация (струпвайки войски на границата с Влашко).

6. Русия откупува Съединението, съответно и независимостта на България с 125 млн.франка, за които Турция е претендирала като контрибуции.

Всеки българин, патриот, националист, русофил трябва да знае това, защото истината е, че Съединението беше практически невъзможно, без поредната косвена подкрепа на Русия.

————————————————————————————–

Уточнение: Русия плаща на Турция не 125, а 80 млн.златни франка през 1908 г., за да спаси България от турско нападение след обявяване на независимостта. Тези пари са оформени като държавен заем, който България никога не връща…….’Всъщност още Екатерина Велика започва войни за освобождение на славянските народи в Османската империя.По-късно Николай I се опитва да ни освободи през1853-та,но зад Турция застават Великобритания,Франция и Австроунгария.Същите,които през1879-та инициират Берлинския конгрес и разделят България на три части»Красимир Марков

Лилия Иванова

Коментари:

Зареждане ...