Бойко Борисов: Внасяме нова Конституция

17 август 2020-Нюз Фронт.

Независимо от от отношението към политическите партии или политици, ние трябва да имаме уважително отношение към властта, и властта трябва да е достойна. Но най-важното е, когато безопасността, сигурността на държавата е в опасност, заради външно-политически фактори и чуждестранни структури влияещи на различни процеси, да се поема отговорност и да се наричат нещата с истинските им имена. Безпрецедентно в страната ни бе направен опит за държавен преврат и насилствено вземане на властта. А най- неочакваното се оказа появата на президента на Република България Румен Радев като лидер на антиправителствената кампания с призиви за оставка. По информация от наши високопоставени източници, които нямат да бъдат посочени от съображения за безопасност, в това число и национална, съобщиха, че свалянето на правителството се работи по линии на ДПС съвместно с Посолството на САЩ в София. След разкрития част от плана за проливане на българска кръв по улиците по сценарий «Майдан», беше своевременно разкрит.

Днес, премиерът обяви внасянето на нова Конституция.

Още днес депозираме нова Конституция в парламента. Това обяви премиерът Бойко Борисов в обръщение, излъчвано в социалните мрежи.

Към днешна дата народът иска справедливост, да има максимално представителство, единственият начин е с нова Конституция, каза Борисов.

Бойко Борисов: Внасяме нова Конституция

«На барикадите няма политически партии с голяма обществена подкрепа, които от утре да поемат управление, имат по 3-4-10 процента. Тези партии искат да дойде задкулисие в парламента.

Христо Иванов е цар на задкулисието, той знае как се прави задкулисие и как се прави мнозинство в парламента. Или целта му е само да има служебно правителство, което да даде еднолична власт на Радев – и Кабинет, и парламент – един човек. Това е изключително рисковано.

Не ме е страх нито от Радев, нито от Иванов. Той така се е омазал, че нямам никакъв страх от него», каза  още премиерът Борисов.

Напомняме, че по-рано премиерът заяви, че президентът на Република БулгарияРумен Радев в загърбил основната си роля, на обединител на нацията.

 

 

Първата лъжа след нашето изказване в петък, е че Борисов и ГЕРБ целели да протакат във времето да няма служебно правителство. Лъжа е, че сме се вкопчили във властта. Затова днес внасяме тази Конституция и това не е Конституцията на ГЕРБ

След повече от месец провокации и опити за български майдан, ситуацията все още не се поддава на чуждестранните провокации.

Просто защото сме българи и имаме едно такова неподражаемо, единствено светоусещане, като древно-духовна нация с просветителска мисия , а не просто страна член в различни международни организации или алианси.

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...