Протестиращите се скараха: «Демократична България» настоява народът да гласува за тях

Peter Tzikalov

«Като Борисов си даде оставката, ще е добре да знаете, че Единствената политическа сила, която тази нощ поддържаше Орлов мост е Демократична България!

Протестиращите се скараха: "Демократична България" настоява народът да гласува за тях

Нямаше Мамикяни, Бабикяни, Майчета, Славчовци, Цецовци, Радевци и куп други Мераклии да ни управляват!

Пак повтарям, редицата която спи и мръзне зад мен са Колегите от Демократична България! Та като дойде време за избор, да си го имате наум!»

Venceslav Venkov Браво! В бъдещия кабинет Демократична България трябва да бъде водеща коалиция.
Стефан Левашки Браво, Петьо.
Венцислав Трифонов Адмирации Петьо . Искам да напомня , че когато избираха » каскета » за Гл. Прокурор , отново само » Демократична България » протестираше пред ВСС !
Milena Aleksieva Разберете се там с Манол Глишев, че той от няколко дни твърди, че сам удържа моста, както вие с тази публикация 🙂
Evgenia Boteva Г-не обмислете добре дали мястото ви е в ДБ. Звучите като член на една друга партия, част от една друга групировка, с друга култура на общуване. Ние, членовете на Да България нямаме нужда от подобни постове, да не кажа, че силно ни дразнят!
Bisser Danev То туй вашето ще е до време и после ще се разакате и вие, защото не знаете какво е «Обединението прави силата!» .
Лаици сте в политиката, защото акъла ви е малко!
Валери Стойнов Bisser Danev обединение с кого че не стана ясно….с комунделите ли ви е великото обединение срещу комунделите ?
Валери Стойнов Bisser Danev питах с кого се обединявате ама явно си мозъчен инвалид и ти е трудно да разбираш какво са те питали ….
Bisser Danev Валери Стойнов Що ме питаш това? Ти да не би да си с гладък мозък? Простаците само ще ги набият…
Добри Божилов ДБ ще вземе 8%, колкото взе Реформаторският блок. Големият потенциал у нас е за анти-европейска, частично русофилска партия, тип «Орбан» и «Качински». Не само Боко е провален. Провалена е цялата европейска кауза, оказа се една огромна лъжа. И народът го разбра. ЕС не може да бъде реанимиран. Ако ще лично да застреляте Боко на площада, пак ще вземете 8%.
  • Stoyan Vitekov Добри Божилов скрий се бе калъф русофилски…
Стоян Димитров Трансджендъри с шаман Ицето Бойкикиев😂🤣 малка, но за сметка на това много сплотена секта…нека господ бъде с вас, блажени вярващи🙈😂👌
Boyan Ivanov Стоян Димитров котьо, ко йе туй трянсжендър?
Стоян Димитров Boyan Ivanov разходи се по орлов мост и разбереш😉😁
Протестиращите се скараха: "Демократична България" настоява народът да гласува за тях
Апостол Апостолов Клошарска работа…
Стоян Димитров 🤣 Малко по умни сте от герберите…но с малко…от кота нула😂🙈иначе, доста по жалки
Стоян Димитров Boyan Ivanov На бавноразвиващи бих обяснил по лесно…😉с две думи…събрали сте се само сбъркана шлака, зелени, трнасджендъри и програмисти😂 каймака
Vladislav Terziev Отвратителен пост. Доста отблъскващо.
Venceslav Venkov Браво! В бъдещия кабинет Демократична България трябва да бъде водеща коалиция.

Коментари:

Зареждане ...