Слави с «баронско имение», «мутри бдят над забранения периметър»

Баровското имение за над 4 милиона е само един от многобройните имоти на чалга месията. Огромният палат се намира в Бояна, разказва Флагман.бг.

Слави с "баронско имение", "мутри бдят над забранения периметър"

Имотът е разположен до централна улица, но до него се стига по частен път. Той е преграден с бариера, която се пази от портиер в кабинка. Зад нея пък дебне черен мощен джип с тъмни стъкла, в който мутри бдят някой да не навлезе в забранения периметър.

Незнайно защо Слави Трифонов, който се рекламира като народен трибун също се движи в брониран джип и 7 души охрана. По брой на охранители той задминава някогашните мутри.

Луксозният имот в Бояна е строен по индивидуален проект и се простира на внушителните 1199 кв.м площ. Луксът отвън е видим, но вътре е нечуван. Говори се, че Дългия притежава и друго петзвездно имение в затворения комплекс ‚Делта хил“.

Там също се наслаждава на басейни, джакузита, че дори и частен кинослаон. Наскоро лъсна и топмезонетът му за 2,6 милиона лева в тузарски комплекс на столичния булевард „България“. Жилището има собствен асансьор със специален чип, римска камина, фитнес и джакузи поне за 6 души.

Източник: Флагман

Коментари:

Зареждане ...