«Много е лесно да манипулираш овце, те са първосигнални, нито мислят, нито планират»

Много е лесно да манипулираш овце. Те са първосигнални и не мислят. Те не планират. Не искат да знаят какво ще стане утре. Какви ще са резултатите от действията им. Те нямат и памет за Миналото и винаги повтарят едни и същи грешки.

"Много е лесно да манипулираш овце, те са първосигнални, нито мислят, нито планират"

Те се доверяват на този, койти им казва, каквото искат да чуят и повтарят лозунги като папагали..

Сега трима Соросоида — правят блокади, сеири и панаири и овцете си мислят, че това е в тяхна полза и за благото на България. Даже си мислят, че Соросоидите искали да свалят Бойко "Много е лесно да манипулираш овце, те са първосигнални, нито мислят, нито планират" "Много е лесно да манипулираш овце, те са първосигнални, нито мислят, нито планират" "Много е лесно да манипулираш овце, те са първосигнални, нито мислят, нито планират"

Ами целта им е съвсем друга. Те искат ВЛАСТ за да могат да УНИЩОЖАТ България!


Искат да въведат гей-браковете, искат да спрат Турски Поток и доставките на нефт и газ от Русия, искат още американски бази и ядрено оръжие в България.

Искат американски блокове на АЕЦ, и България да стане Ядрено бунище. 

И тълпата овце, много от тях платени — квичи «Оставка» и се бори за всичките изброени по — горе гадости…

Забравихте ли СДС и Костов. Как ограбиха България? И те правиха същите митинги и простотии, а овцете скачаха по площадите…

На всички е ясно, че политиците са мафиоти. Но как не ви омръзна да сваляме омазал се политик, за да сложим някой по — зле от него?

И така до пълното ни унищожени!
Събудете се!

Петър Евтимов

Коментари:

Зареждане ...