Маджо — спонсор на протестите, готви Христо Иванов за бъдещ премиер (и видео)

Записът е на “партията” на Христо Иванов и на спонсора?! Прокопиев от лайф на Орлов мост: До "бъдещия премиер" идва пияната и видимо неадекватна “мутра” Ламбовски (ужким свидетел по "джуджетата"), за когото знаем всичко като слуга на СИК и Маджо, и се кефи, че неговият човек (Прокопиев) се обадил на (неговия човек) Маджо. Готови ли сте да ни управляват мутрите и олигарсите долни. #Бъдетеуоравляваниотмутриитехнитеслуги! Осъзнайте се! Вън мутрите!

Опубликовано Nikolay Barekov Воскресенье, 9 августа 2020 г.

Източник:

Маджо - спонсор на протестите, готви Христо Иванов за бъдещ премиер (и видео)

Записът е на “партията” на Христо Иванов и на спонсора?! Прокопиев от лайф на Орлов мост: До «бъдещия премиер» идва пияната и видимо неадекватна “мутра” Ламбовски (ужким свидетел по «джуджетата»), за когото знаем всичко като слуга на СИК и Маджо, и се кефи, че неговият човек (Прокопиев) се обадил на (неговия човек) Маджо.

Готови ли сте да ни управляват мутрите и олигарсите долни. #Бъдетеуоравляваниотмутриитехнитеслуги!

Осъзнайте се! Вън мутрите!

Маджо - спонсор на протестите, готви Христо Иванов за бъдещ премиер (и видео)

Докато лидерът на «Да, България» протестираше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше на живо в социалните мрежи, към него се приближи негов съратник и поиска да се фотографира с него.

„Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва разговорът мъжът, разпознат от мнозина като бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, пише dariknews

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, напира да му каже Ламбовски, но Иванов го прекъсва с думите «Чакай сега, че правим лайф».

Събеседникът му отново настоява да му съобщи новината.

«Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“.

Иванов обаче бърза да приключи разговора, бързо го скастря с «Шшшт » и му дава знак с ръка, че не е времето и мястото да обсъждат подобни неща.

„После ще говорим“, съгласява се мъжът. 

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. В миналото в колата му бе поставена бомба. Той е и собственикът на частното гробище в Бояна. 

Източник: dariknews