Руски спасители разбиват руините в търсене на хора след взрива в Бейрут (видео)


Служители на Министерството на извънредните ситуации на Русия (отряд Центроспас) и местни спасители разбиват руините с цел търсенето и спасяването на хора в Бейрут. Предполага се, че кадрите са от руините на разрушен асансьор в непосредствена близост до епицентъра на експлозията.

Руски спасители разбиват руините в търсене на хора след взрива в Бейрут (видео)

По-рано съобщихме, че мобилната болница на руското министерство за извънредните ситуации от отряд «Центроспас» започна да приема пострадали от експлозията, станала на 4 август в пристанището на Бейрут.

Това съобщи ТАСС, позовавайки се на пресслужбата на Министерството.

Отбелязва се, че болницата ще работи както денонощно за спешни пациенти, така и в амбулаторни условия от 08.00 до 20.00 за пациенти.

Както отбелязват в Министерството на извънредните ситуации, заедно с ливанската страна вече са определени задачите на мобилната болница, която се намира на стадиона на ливанската столица.

По-рано съобщихме, че четвъртият самолет на руското министерство за извънредните ситуации отлетя за Бейрут, за да окаже помощ след мощната експлозия, съобщи ТАСС, позовавайки се на пресслужбата на министерството.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...