Раздвоениe на личността: Русофили играят по свирката на русофоби!

Публикуваме поста на един от активните протестиращи по повод протестите в България, инициирани от българския президет Румен Радев против «Мафията и Мутрите» в България.

Това е, както се нарича той, Пепи Кънчев, на предна линия на снимката от протеста, и както се вижда от информацията от Фейсбук — член на «Инициатива правосъдие за всеки», която гражданска общност е близка до Христо Иванов от «Да, България».

Ето и призива на т. нар. Пепи Кънчев, до българите. Няма редакторска намеса, въпреки констатираните множество правописни грешки:

Раздвоениe на личността: Русофили играят по свирката на русофоби!

Скъпи приятели,
покварените политици ни тестваха рано тази сутрин. Премахнаха барикади, блокади, палатки от кръстовища, за да видят какво ще стане.

Каракачанов и Валери Симеонов им е за последно и трудно удържат Борисов да не подаде оставка.

Преди месец никой от тях не е вярвал какво ще преживеем това лято.

Днес гражданите сме на ход.

Тази вечер на площада трябва да сме много както бяхме на 16-ти и 29-ти юли.

Раздвоениe на личността: Русофили играят по свирката на русофоби!

Ако сте в София елате пред МС. Ако сте на море, запалете колата и идете във Варна, Бургас, Добрич.

Ако сте някъде другаде идете до Пловдив, Стара Загора, Хасково, Свиленград или най-билзикия областен град.

Там протести ще има и тази вечер.

Блокади и барикади също.

Просто ни тестват, но изпитът не е приключил.

В София тази вечер има мач на ЦСКА, феновете ще са там. Полицията ще е страшно много, но това няма да ни изплаши.

Аз ще бъда там и ще предавам, както всяка вечер на живо за Инициатива «Правосъдие за всеки» очаквам и вие да сте там. Можете да споделите този призив, до вашите приятели, а те на своите приятели. Очаквам ви!»

По-рано от своя страна Христо Иванов заяви следното: САЩ ни казват да стоим далеч от Русия.

Раздвоениe на личността: Русофили играят по свирката на русофоби!

Припомняме и следното: В официална позиция политическата партия на Христо Иванов «Да българия» осъжда изявления на премиера бойко Борисов, който заявил, че България ще използва българското председателство в Съвета на ЕС, за да постигне сваляне на санкциите срещу Руската федерация.

Според партията това изказване на министър-председателя е в пряко противоречие с националната ни сигурност и сигурността на ЕС. Изказването било още «пореден израз на принадлежност на Борисов и ГЕРБ към предвождания от Путин антидемократичен популистки интернационал».

От «Да България» допълват, че у нас се наблюдавала неукрепнала и недъгава демокрация, а институциите ни били проядени от системна корупция. Всичко това правило България уязвима за «хибридно проникване, практикуван от путинския режим».

Източник: Фейсбук и News.bg. — https://news.bg/politics/da-balgariya-skochi-na-borisov-za-sanktsiite-sreshtu-rusiya.html

 

Коментари:

Зареждане ...