Човекът от протеста, с когото Румен Радев първи се поздравил

Самоличността на този човек от протеста на този етап не е известна. Според социалните мрежи, той заслужава да попадне в класацията «Дебили на годината».

Човекът от протеста, с когото Румен Радев първи се поздравил

Ето и някои коментари на читатели от социалните мрежи по въпроса:

Нещо за рептилите има ли?
Ще се учудиш колко много заблудени души вярват че правителството е протиже на сорос или ротшилдс! Конспиратори с изпити мозъци има навсякъде.

Ivan Karagerov

Миро Минков. Виден софийски боклук и фурнаджийска лопата.
Относно наличието на Сорос в плаката на протестиращия, припомняме, че Румен Радев наскоро назначи като свой съветник екс-чиновник от Фондацията на Сорос «Отворено общество».
За справка — виж сайта на Президентството

Ново скандално назначение на Дондкуов 2, което е поредното доказателство за обвързаностите на президента Румен Радев с кръговете, които опитват да клатят държаавата.

Връзките бяха разобличени окончателно през последните дни на протесри, инспирарирани от Радев и подкрепяни от олигархичния кръг у нас, начело с бизнесмена с 18 обвинения Васил Божков, Иво Прокопием и неговия менстрийм и умело облсужени от проваления правосъден министър Христо Иванов.

Сега обаче лъсва поредното доказателство в тази посока. На сайта на президенството е обявено, Радев е назначил за своя щатна съветничка дългогодишната шефка в соросовата фондация «Отворено общество» Иванка Иванова.

Това естествено предизивика и недоволството на бившия съветник на Радев — Борислав Цеков.

«Президентът Радев си назначил наскоро като щатна юридическа съветничка емблемата на соросоидната правна (без)мисъл в България — Иванка Иванова, чийто единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация «Отворено общество» — от 2004 до 2020 г.», пише той. По думите му тя е била в основата или съучаствала «във всички соросоидни становища в подкрепа на джендър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на «македонско» малцинство в България и всичко останало по соросовия конспект». «С такива кадри далеч няма да стигне. Дъно!», завършва Цеков.

Коментари:

Зареждане ...