American Thinker: Извършва ли световният елит престъпления срещу деца?

Признаците на странно отношение на елитите към престъпленията срещу деца са твърде многобройни. След арестите, свързани със случая с Джефри Епщайн, милиони обикновени хора критично анализират действията на холивудските звезди и влиятелните политици. Но има много други привилегировани групи, за които законът не важи.

Превод от American Thinker: 

American Thinker: Извършва ли световният елит престъпления срещу деца?

Въпросът как най-привилегированите хора в света се отнасят към децата, привлича все повече и повече внимание.

След арестите на Джефри Епщайн и Гилен Максуел милиони обикновени хора критично анализират действията на холивудските звезди, бизнес титаните, влиятелните политици, медийните корпорации и други привилегировани групи. Сценариите, които някога изглеждаха немислими, стават все по-възможни с всеки изминал ден.

American Thinker: Извършва ли световният елит престъпления срещу деца?

Криси Тейген е популярен модел и актриса, съпруга на певеца Джон Ледженд. Тя се радва на доходоносна кариера, като се появява в реклами и телевизионни предавания и продава линия от продукти в Target.

Тя е плодовит автор на постове в Туитър. Някои от тях съдържат нейните шокиращи фантазии за деца. Ето някои от туитовете й:

„Току-що видях дете, което прилича на порно звезда. Като евтина готова на всичко порно звезда. Лошо ли е човек да мислиш така?»

Кой би могъл да си представи забавната снимка на обвинения в трафик на деца Гилен Максуел и скандалния носител на Оскар Кевин Спейси, почиващ на троновете на покойната британска кралица Виктория и принц Филип?

Но това е факт. Синът на кралицата на Великобритания принц Андрю е приятел на Епщайн от десетилетия и сега американските прокурори искат да го разпитат. Приятелството му с Епщайн беше широко известно в кралското обкръжение, но но кралското семейство гледаше през пръсти на това.

Това продължи, докато поради ареста на Епщайн тази връзка не стана твърде неудобна за кралското семейство.

Джефри Епщайн остава много търсен приятел сред елита дори след освобождаването му от затвора, когато обвиненията срещу него за връзки с непълнолетни станаха широко известни.

На вечерята в неговото имение в Ню Йорк присъстваха медийни светила като Кейти Курик, Челси Ханлер и Джордж Стефанопулос, чиято съпруга наскоро призова родителите да гледат порно заедно с децата си.

Епщайн не беше обичан само от медийни звезди. Бил Гейтс, собственик на най-голямата благотворителна организация в света, често посещава Епщайн и поддържа тесни връзки чрез своя персонал.

Харвардският университет предостави на Епщайн собствен офис, телефонна линия и неограничен достъп, след като той дари 9 милиона долара за изследвания.

Преподаватели от Харвард посетиха Епщайн в няколко от домовете му и в затвора и летяха с частните му самолети.

За съжаление, признаците за тревожно отношение на елита към престъпленията срещу деца са твърде много, за да се изброят тук. Опра рекламира бразилския „светец“ Джон Божий, сега обвинен в насилие.

Той оплождал непълнолетни сексуални робини, за да продава деца на черния пазар.

Мерил Стрийп на наградите на Академията Оскар аплодира Роман Полански, който дрогира и изнасили 12-годишно момиче.

Ръководителята на ВВС Марк Томпсън помогна да се прикрие насилието, извършено от британския телевизионен водещ Джими Савиле срещу 500 деца. Сега Томпсън е генерален директор на New York Times.

Американският народ заслужава да знае какво правят някои от елита с американските деца.

Петя Паликрушева

Източник: https://www.americanthinker.com/articles/2020/07/do_global_elites_commit_crimes_against_children.html

American Thinker: Извършва ли световният елит престъпления срещу деца?

Коментари:

Зареждане ...