Владимир Путин за гей знамето над посолството на САЩ в Москва: Сега е ясно кой работи там

5 юли 2020-Нюз Фронт.

Посолството на САЩ в Москва специално развя тала наречената символика ЛГБТ в деня на началото на гласуването на промените в Конституцията, включително закрепящи понятието за семейство като съюз между мъжът и жената.
За ситуацията с развеният гей-флаг, по време на съвещание с президента на Русия Владимир Путин заяви сенатор Алексей Пушков.

Владимир Путин за гей знамето над посолството на САЩ в Москва: Сега е ясно кой работи там

„Факт е, че Русия се наблюдава много внимателно и не само нашите противници гледат. Наблюдават хора, които много ни симпатизират, защото отстояваме традиционните ценности.
Такива хора са дори в цитаделите на съвременната ултралиберална идеология. И те са много: има ги в Италия, във Франция, в Германия. Дори в Съединените щати, където се извършва един вид идеологическа еволюция с непредвидими резултати, огромен брой хора гледат на Русия.
И фактът, че сме заложили традиционните ценности в нашата Конституция (бракът като съюз между мъж и жена, институция на семейството), ми се струва, че това всъщност е от глобално значение, защото сега тече борба за бъдещата морална ориентация на човечеството. Това ни дава много големи възможности, според мен: можем директно да общуваме с граждани от други страни.

 

… Важното е, че това усилва нашата мека сила, нашето влияние. И според мен това увеличава и способността ни да се борим срещу налагането на чужди за нас ценности.
Не е тайна, че много международни структури, организации вече са приемали подобни резолюции, сега ще приемат резолюции, опитвайки да ни наложат други гледни точки.
Окачването на такова знаме на фасадата на американското посолство в деня, когато започна гласуването за Конституцията, е категорична демонстрация. Освен това подобно знаме никога досега не е било развявано. Това е за първи път.

Тоест, те ни казват, че „сега ще ви атакуваме агресивно в сферата на идеологията, в моралната сфера“.
Струва ми се, че ние дадохме много ясен отговор, ставаме лидери в борбата за традиционните ценности по света “, каза сенатор Пушков.

 

«Извинете, Алексей Константинович, не разбрах: кой работи в тази сграда? — уточни президентът на Русия Владимир Путин.

„Говорих за знамето, окачено на фасадата на американското посолство на 24-ти, знамето на ЛГБТ. Това беше един вид демонстрация и те го оправдаха с факта, че сега тече месец за борба за правата на сексуалните малцинства “, обясни Пушков.

» Е, аз и питам- кой работи в тази сграда?» — уточнява отново президентът.

„Американците работят, в тази сграда работят американски дипломати. А знамето е ЛГБТ. Затова обърнах внимание на това “, каза сенаторът
«Добре. Значи, ясно. Те показаха кой работи там значи»- отбеляза Владимир Путин.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

Коментари:

Зареждане ...