ДНР ще ускори интеграцията в руското законодателно поле

3 юли 2020-Нюз Фронт.

Донецката Народна Република ще ускори приемането на руските стандарти както в закона, така и в други сфери на живота.Това заяви главата на ДНР Денис Пушилин.Той подчерта, че скоростта е важна в тази работа, но именно тази скорост, която не вреди на качеството.

ДНР ще ускори интеграцията в руското законодателно поле

«Синхронизирането на законодателството на ДНР и Русия играе една от ключовите роли. Трябва да стигнем до установяването на руски стандарти във всички сфери на живота на нашето общество», каза Денис Пушилин.
Главата на младата република на Донбас припомни и плановете за повишаване на жизнения стандарт до нивото на Ростовска област. В тази връзка той отбеляза, че въпреки че правителството работи за увеличаване на социалните помощи и заплати, не става въпрос само за това.

„Необходимо е да се създадат условия за бизнеса, който ще способстват за попълване на бюджета, подобряване на качеството на продукцията и повишаване на конкурентоспособността“, каза той.

Икономиката трябва да работи по такъв начин, че всеки субект да може да увеличи оборотен капитал, да получи подкрепа и гаранции. В тази връзка имаме почти чист лист и затова акцентирам вашето внимание — дейностите в тази посока трябва да бъдат активизирани. »

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...