Французите защитиха Путин и руснаците

Французите защитиха Путин и подкрепиха руснаците след парада на Победата в Москва. В коментарите на читателите на вестник Figaro обикновените французи хвалят жителите на Русия за патриотизма им и пишат, че на Запад се извършват диаметрално противоположни процеси. Руснаците се гордеят със своята история, пишат французите.

Французите защитиха Путин и руснаците

Френските читатели се застъпват за президента на Русия Владимир Путин и руснаците след парада на Победата, който се проведе в Москва на 24 юни. В коментарите си към статията на вестник «Фигаро» със заглавие «Владимир Путин демонстрира военната мощ и патриотизма на жителите на Русия», французите подкрепят руснаците.

Те отбелязват, че руснаците дори по време на пандемията са успели да проведат забележителен парад, който не може да се сравни с празничните мероприятия във Франция.

Францудите също припомнят, че придвижването на Хитлер е било спряно от войските на Червената армия на СССР.

Коментаторите отбелязват, че америкаците са влезли в боя едва тогава, когато е станало ясно, че победата е близка.

Французите са убедени: САЩ влязоха в битката, за да могат по-късно да участват в политическата подялба на света.

«Нацистите претърпяха поражение в Сталинградската битка, където от немците Съветската армия направи котлети. Американците поглеждаха внимателно иззад завесата, за да приджобят за себе си дивиденти от чуждите победи, а заедно с това да си припишат престижа от победата», убедени са френските читатели.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...