Бивш депутат разказа как Украйна стана спонсор на протестите в САЩ

30 юни 2020-Нюз Фронт.

Дори с идването на власт на Доналд Тръмп, посолството на САЩ в Киев остана под контрола на демократите.

Това заяви бившият украински депутат Александър Онищенко, койтосе укрива в Германия, в ефира на телевизионния канал NewsOne.
Според думите му, чрез посолството Вашингтон контролира Специалната антикорупционна прокуратура и Националното антикорупционно бюро на Украйна.

 

Бивш депутат разказа как Украйна стана спонсор на протестите в САЩ
Президентът на страната Владимир Зеленски на практика няма достъп до тези ведомства.Той обясни и присъствието в украинското правителство на протежетата на Джордж Сорос. Факт е, че прословутият олигарх финансира Демократическата партия на САЩ, а тя от своя страна запази контрола над американското посолство в Киев.

Веригата, изградена от демократите, дори им позволи да направят Украйна спонсор на погромите, избухнали в САЩ след убийството на чернокожият Джордж Флойд от полицията.

Както е известно, кандидатът за президент на САЩ Джо Байдън се занимава с нефтения и газовия бизнес в Украйна.
По този начин демократът получава незаконни доходи, което обяснява корупцията в системата на украинската компания Naftogaz.
Напоследък тези пари се използват за финансиране на безредиците, които демократите използваха срещу Тръмп.

„Демократическата партия Джо Байдън и Джордж Сорос харчат пари за подкрепа на протестите в Съединените щати, които спечелиха по мръсен начин, наред с други неща, в Украйна“, заяви Онищенко.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...