Паника: Шансовете на НАТО са нулеви срещу супер секретното оръжие на Русия

Във Великобритания се надига паника. След поредното сплашване с Русия от страниците на изданието The Sun Лондон вероятно е на път да изкрещи «Всеки да се спасява както може!»

Паника: Шансовете на НАТО са нулеви срещу супер секретното оръжие на Русия

«НАТО няма никакъв шанс срещу руското супер секретно оръжие. Руските ядрени подводници са неуловими и непобедими. Това нееднократно се съобщава във Великобритания», — бие тревожно камбаната кореспондентът на таблоида Марк Ходж. — «Путин има неголяма, но много мобилна и мощна група подводници, способни да пуснат ядрените си ракети и торпеда към всяка точна на света.

Путин ще възстанови Русия като основен играч на световната арена, дори след разпадането на СССР.

Днес патрулните подводници на Путин могат да се открият където и да е.

И което е особено неприятно, те дежурят около базите на кралския британски флот Фаслейн в Шотландия».

Според данни от журналиста, взети от доклада на Центъра за стратегически и международни изследвания (Center for Strategic and International Studies — CSIS), Русия «строи голям брой подводници, способни да се потопят на дълбочина няколко хиляди метра.

«Не е нужно човек да има голяма фантазия, за да си представи за какво могат да бъдат използвани тези машини за транспортиране на ядрени заряди.

Новите атомни подводници на руснаците се движат практически безшумно и са комплектовани с всички най-съвременни средства  за защита, позволяващи не само подводницата да остане невидима за противника, но и да парализира всички негови системи».

«Това е най-скритата част от подводния флот на Русия,- твърди Ходж. — Тя дори не е под командването на ВМФ, а се управлява от специална група хора в Министерството на отбраната на Русия».

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...