Проф. Иво Христов: Заболяването с коронавирус се преекспонира

Заболяването с коронавирус се преекспонира. Вирус има, но за последните 4 месеца операцията постигна ефекта на световна война, без да са водени бойни действия. Затвориха се хора по домовете и бяха сринати световни икономики. Имаме манипулация, която е изразена в цифрите.

Проф. Иво Христов: Заболяването с коронавирус се преекспонира

Това заяви социологът  пред bTV.

Tой заяви, че при COVID-19 става въпрос за многопластова и многоходова ситуация, която има редица цели. Според него в бъдеще движението на хора ще бъде фрагментирано — ще има особена форма на глобализация чрез локализация.

«Оказа се, че новата икономика може да работи и без хората, които бяха затворени вкъщи. В момента живеем в междувремието — това може да доведе до срив до системата или преминаване в друго състояние», обясни той.

Според него има опит да се «дирижира» светът да живее по нови правила, като основното средство е чрез страх и медийна манипулация.

«Някой знае ли колко е броят на заразените в България. Ако си спомняте при първия пик толкова бяха хоспитализираните, колкото и днес. Има разлика между заразени, болни, болни със симптоми, болни със съпътстващо заболяване и тези с летален изход»,обясни той.

Коментари:

Зареждане ...