Читателите на Fox News за прихващането на руски бомбардировачи до Аляска: Ще е по-добре те да защитават южната ни граница

Нещо ясно се променя в съзнанието на читателите на сайта на телевизионния канал Fox News, който споделя за прихващането на руските бомбардировачи Ту-95 в международни води в близост до Аляска. Читателите не само иронично се отнасят до тази „60-годишна новина“, но като цяло доста разумно оценяват както работата на своите медии, така и ситуацията като цяло.

Превод: 

Читателите на Fox News за прихващането на руски бомбардировачи до Аляска: Ще е по-добре те да защитават южната ни граница

Четири руски бомбардировача Ту-95 («Мечка» според кодификацията на НАТО) бяха прихванати от невидимите изтребители F-22 край бреговете на Аляска за втори път от една седмица, съобщи уебсайтът на канала Fox News, позовавайки се на Въздушно-космическата отбрана на Северна Америка.

В същото време американските военни признават, че руските самолети са били в международното пространство на 65 мили от Аляска и нито веднъж не са навлезли в суверенното въздушно пространство на САЩ.

Коментари на читатели:

RamVarg1973

«Нито веднъж не са навлезли в суверенното въздушно пространство.» Тогава защо, пита се в задачата, ни е нужна тази новина?

Avacon

За да се оправдае военният бюджет.

Ret_ABN0670

СМИ сплашват, това е нормално за тях.

1ReasonableHuman

Милите самолетчета. От 1946 година? Отлична техника имат комунягите!

Modokbravo

Всички бомбардировачи са от онова време. Нашите са същите.

MaddogGT

Това не е никакво новина. През 70-те и 80-те се случваше всеки ден, сега също. Нищо страшно. Просто проверяват реацията — ние правим същото.

MoMoreGuns

Когато Северна Корея и Китай окупират тази расистка държава, целият свят ще ликува.

Chanceyg

Да, това е просто тренировка, събиране на информация и съгласуване на времето за реакция. Би било по-добре обаче те да защитаваха южната ни граница

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...