Адвокат Екимджиев: Изпитвам погнуса около скандалите в държавата

«Като едно гнусно продължение на сапунен сериал, който се развихри още от времето, когато прокуратурата пусна други записи на президента Румен Радев», така адвокат Михаил Екимджиев определи в сутрешния блок на БТВ смс скандала със секретаря на президента Пламен Узунов.

Адвокат Екимджиев: Изпитвам погнуса около скандалите в държавата

По думите му тогава с другите записи прокуратурата извършили престъпление и дала лош пример. Ние сме като в някакъв нелеп сценарии във филм, който няма добри герои, смята адвокат Екимджиев, който посочи, че изпитва погнуса от всичко това.

Има много малко са данните за търговия с влияние и адвокатът не може да се обвърже с професионално становище. Аз не знам какво става в държавата и как действат правоохраителните органи, посочи той.

Според него от някакви откъслечни данни за разменени смс-и, без да е ясен контекста, не би могло да се говори за уволнения. Прокуратурата раздава присъди и казва кой е престъпник, не може да се направи извод, изтъкна адвокат Екимджиев.

Той изтъкна, че прокуратурата трябва да провери съдържанието на смс-те и данните, които изпраща бизнесмена Васил Божков.

Поради това поръчковите прокурори правели шеметна кариера, като повдигнат 18, 180 000 обвинение.

Според адвокат Екимджиев никога няма да се докаже дали аудиозаписът е истински. Никой няма да си помисли, че премиерът Бойко Борисов ще изрече такива дума към една жена, председател на НС, коментира адвокат Екимджиев скандалния запис с премиера, съобщи News.bg.

Коментари:

Зареждане ...